Su ile alakalı muhtelif konular içeriğine geri dön

Su ile ilgili güzel sözler

Sizler de yorum bölümünde bildiğiniz su ile ilgili güzel sözler i bizimle paylaşabilirsiniz.

‘‘Su: akarsa nehir, düşerse şelale, durursa göl olur.” (İbrahim Sediyani)

“sızıyı gideren su. suyun sızladığını kimseler bilmez…” İsmet Özel

”Sudan daha yumuşak ve ince başka bir şey yoktur; fakat önüne çıkan her şeyi sürükleyecek ve parçalayabilecek kadar güçlüdür.”   Lao Tzu

”hayat okyanusundan içmeye hak kazanmis bir insan, sizin küçük irmaginizdan da bir bardak su alabilir.”  (halil cibran)

‘Cömertlikte ve yardım etmede akar su gibi ol.” MEVLANA

”Sular yükselince balıklar karıncaları yer, sular çekilince de karıncalar balıkları yer. Kimse bu günkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemeli. Çünkü kimin kimi yiyeceğine suyun akışı karar verir.”

“inanilmaz bir tufanin sonucu meydana gelmis denize, sudan olustugu icin asigim. ruhlarimiz kadar akiskan, sekilsiz su,yercekiminden baska hicbir seyin tutsagi olmamistir. su, bedenimizi butunuyle kucaklayarak bagrina basar, bedenimizin agirligindan bizi kurtarir. su, tum yasamin anasi, varligimizin hassas guvencesi.” jacques yves coustea

”Avucunuzun ayasına az bir miktar su alın ve bütün aralıklar kapanacak şekildeSıkıca kapatın avucunuzu. Onu bir yumruk yapın. O bir damla su sizin bütün dikkatinizVe tedbirinize rağmen çıkacak bir boşluk bulacaktır.  İnsan da hayatta su gibi olmalı. Tehlike ve çaresizlikler karşısında her zaman  Pratik ve alternatif bir çıkış bulacak kadar çok yönlü ve dinamik olmalı. Su gibi akmalı zihin.” (Bruce Lee)

”Sadece susayan suyu özlemez, su da susayanı özler.”

”Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir.”

 > ”Eğer su kaynağı senin kendi ruhundan fışkırmazsa susuzluğunu dindiremezsin.” (Goothe)

 

Bildiğiniz su ile alakalı en güzel sözleri paylaşmayı unutmayın lütfen. Yukarıdan;  Blog  sekmesine gelin,  su ile ilgili muhtelif konular kısmından ”su ile ilgili deyimler” su ile ilgili atasözleri”  konularına da bakabilirsiniz. Ayrıca blog bölümümüzde su ile ilgili çeşitli bilgiler bulabilirsiniz.

1 yorum

    • misafir on 19 Mart 2014 at 19:30
    • Cevapla

    yaw he he

Bir cevap yazın

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.